Hvad er en vinduespolering?

Hvad tænker du på, når du forestiller dig en, der kommer og vasker vinduer? Ser du en spand sæbevand? Måske en våd klud, en skraber og godt med knofedt? Så tænker du på en vinduespolering. En vinduespolering er nemlig den klassiske måde at få vasket dine vinduer på. Og ved JH Vinduespudsning kan du være sikker på et flot stykke arbejde. Vores vinduespudsere er nemlig både faglærte og kvalitetsbevidste – og så kommer vi med glæde ud til både private og erhverv. Vi pudser dine vinduer både udenfor og indenfor, så du får skinnende og rene vinduer. 

Med vores placering i Hjørring har vi mulighed for at komme ud til hele Nordjylland. Vi er nemlig ikke bange for at køre for en opgave, uanset om du bor i Brønderslev, Aalborg eller Sæby. Så giv os et opkald allerede i dag. Så tager vi knofedtet med os.

Vores værdier

Her hos JH Vinduespudsning tror vi på kvalitet, omhyggelighed og god service. Vi er nemlig stolte af vores mange glade og tilfredse stamkunder, og vi ønsker selvfølgelig altid at få flere glade kunder. Derfor kan du altid være sikker på en vinduespudsning og -polering af den bedste kvalitet. Vi fuldfører altid arbejdet til den aftalte pris (og indenfor den aftalte tid), og vi gør selvfølgelig altid rent efter os selv.

Vi er nemlig kun tilfredse, hvis du er det.

Hvad koster en vinduespolering?

Prisen for en vinduespolering afhænger af vinduernes størrelse, antal og tilgængelighed. Hvis du giver os et opkald, giver vi dog med glæde et billigt og uforpligtende tilbud. Vi tror nemlig på både fair og gennemskuelige priser.

Så ring i denne uge – og slip for vinduespoleringen i næste.

Modtag et uforpligtende tilbud​

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
Upload filer
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

er du interesseret?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på vinduespudsning

Søger du et kvalitetsbevidst vinduespudsning, som garanterer skinnende rene ruder hjemme hos dig eller i virksomheden, så kontakt os allerede i dag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

JH Vinduespudsning

Østervænget 22, 9800 Hjørring

CVR-nummer: 43587269

Kontaktoplysninger

phone-color +45 6012 6025

mail-color_alt  kontakt@jh-vinduespudsning.dk

Få uforpligtende tilbud

Åbningstider

Hverdage: 06-22

Weekend: 10-16