Få skinnende resultater med en vinduespudser til erhverv

Driver du en virksomhed, hvor det er afgørende, at I fremstår seriøse og respektable, når du skal tage imod kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere? Så er en grundig og professionel vinduespudsning for erhverv et godt sted at starte. Med skinnende ruder virker hele din bygning nemlig præsentabel og flot, hvilket reflekterer positivt på virksomheden.

Ved JH Vinduespudsning sender vi gerne en vinduespudser ud til erhverv i hele Vendsyssel. Vi holder til i Hjørring og kan derfor nemt og hurtigt komme ud til kunder i Brønderslev, Søby og lignende byer i området. Står du her og mangler en vinduespudser til erhverv, så er du kommet til det helt rette sted.

Vi hjælper med alle typer af vinduer

Ved JH Vinduespudsning tilbyder vi en skinnende ren vinduespolering af alle typer vinduer. Vi klarer alle former for vinduespudsning for erhverv, både inde og ude, og vi sørger selvfølgelig altid for at rydde op efter os selv. Alle steder tilbyder vi en vinduesservice, hvor vi rengør vinduer og glasfacader efter en fast aftale.

Uanset om du er ansvarlig for en kontorbygning, driver din egen butik, står i en klinik eller noget helt fjerde, så sender vi vores vinduespudser for erhverv ud for at hjælpe dig. Vores imødekommende personale vil altid sørge for, at du får en god og effektiv service, der tager udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Kontakt os for et tilbud på vinduespudsning for erhverv

Vi har erfaring med vinduespudsning for erhverv på mange forskellige bygninger. Derfor står vi også klar til at løse opgaven professionelt for dig. Kontakt os for et uforpligtende tilbud med en pris på en vinduesservice, der får jeres vinduer til at stråle om kap med solen.

Modtag et uforpligtende tilbud​

Henvendelser besvares hurtigst muligt.

 
 
 
Upload filer
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

er du interesseret?

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på vinduespudsning

Søger du et kvalitetsbevidst vinduespudsning, som garanterer skinnende rene ruder hjemme hos dig eller i virksomheden, så kontakt os allerede i dag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

JH Vinduespudsning

Østervænget 22, 9800 Hjørring

CVR-nummer: 43587269

Kontaktoplysninger

phone-color +45 6012 6025

mail-color_alt  kontakt@jh-vinduespudsning.dk

Få uforpligtende tilbud

Åbningstider

Hverdage: 06-22

Weekend: 10-16